Niveau 4 – Boulanger
6 desembroden
- 2 verschillende modellen
- Gewicht: 450–900 g
- Vulling maximaal 20% van het meel- of bloemgewicht
- Maximaal 0,5% verse gist van het meel- of bloemgewicht
6 desem baguettes tradition
- Gewicht: 300–350 g
- Maximaal 0,5% verse gist van het meel- of bloemgewicht
Getoerd-gerezen deeg
- 10 ongevulde croissants (65–75 g)
- 10 gevulde getoerd-gerezen met meegebakken vulling (80–90 g)
- Vorm naar eigen idee
- Maximaal 20% afwerking na het bakken
Briochedeeg
- 10 ongevulde briochebroodjes (65–75 g)
- 10 gevulde briochebroodjes met meegebakken vulling (80–90 g)
- Maximaal 20% afwerking na het bakken
Wedstrijdboekje
Maak een boekje voor de jury waarin je beschrijft:
- Uitleg over je gekozen producten
- Uitgeschreven recepten